Door en vooral VOOR camperaars
NO-MAD Logo Achterzijde Camper NO-MAD
Door en vooral VOOR camperaars
Home » Camper informatie » Andere infobronnen » Propaangas Vulstations in (en naar) Griekenland
Propaangas Vulstation

Propaangas Vulstations in (en naar) Griekenland

Propaangas, waar tank je dat in Griekenland?

We beschrijven enkele opties voor het tanken van propaan voor je camper in Griekenland. Er zijn LPG-gasdepots in Griekenland waar je propaan kunt tanken. Deze depots zijn vaak te vinden op industrieterreinen of in de buurt van havens. Het is zeker aan te raden om vooraf contact op te nemen met het gasdepot om te controleren of ze geschikt zijn voor campers en of ze open zijn op het moment dat je wilt tanken.

Daarnaast zijn er verschillende LPG-tankstations in Griekenland waar je propaan kunt tanken. Deze tankstations zijn te vinden langs de snelwegen en in stedelijke gebieden. Plan voor vertrek je route en zoek uit waar deze tankstations zich bevinden.

Met een beetje handigheid kan je dat opzoeken in Google Maps, maar dan moet je natuurlijk wel een mondje Grieks praten anders begrijpt Google niet wat je zoekt. We hebben al voor jullie in het Grieks naar propaan vulstations gezocht. Google Maps zoekt die trefwoorden overigens weer gewoon op in Google en vindt dan die combinatie van trefwoorden in de websites van bedrijven in Griekenland. Dan moeten die trefwoorden er natuurlijk wel instaan. Als ze ‘gas’ verkopen is dat wat anders dat ‘propaangas’. En ‘verkoop’ is wat anders dan ‘vullen’.

Maar goed, we hebben op die manier een paar locaties gevonden op de trefwoorden “propaan” en “vullen”en misschien kunnen jullie je voordeel er mee doen. We hopen dat je iets aan deze info hebt.

Weet jij (uit eigen ervaring) andere plekken waar je je Duitse gasfles kunt laten vullen met propaan (of met LPG), deel die plaatsen dan met ons: stuur zo veel mogelijk gegevens (naam van het bedrijf, plaats, adres, GPS coördinaten en *liefst* dus ook de pluscode) naar “duitseflesvullen AT no-mad PUNT nl”. Dank alvast voor jullie feedback!

We hebben ook pagina’s over de route naar en van Grielenland te weten Bosnië, Kroatië en Servië: https://www.no-mad.nl/propaangas-vulstations-in-bosnie-kroatie-en-servie/ en een pagina over Albanië, Kosovo; Noord Macedonië en Montenegro: https://www.no-mad.nl/propaangas-vulstations-in-albanie-kosovo-noord-macedonie-en-montenegro/.

Ben je geïnteresseerd in de Balkan en/of Oost Europa? Word dan lid van onze facebook groep “Met de camper naar de Balkan en Oost Europa“.

Heb je iets aan onze informatie gehad?
Dan zouden we het zéér waarderen als je dat wilt vermelden op je site of social media (liefst natuurlijk met een link naar deze pagina:)
Wil je weten wie wij zijn en wat we doen? Lees dan Over ons