Door en vooral VOOR camperaars
NO-MAD Logo Achterzijde Camper NO-MAD
Door en vooral VOOR camperaars
Home » Camper informatie » Andere infobronnen » NO-MAD camper databases » Propaangas Vulstations in Albanië, Kosovo, Noord Macedonië en Montenegro
Propaangas Vulstation

Propaangas Vulstations in Albanië, Kosovo, Noord Macedonië en Montenegro

Propaangas, waar tank je dat in deze landen?

Als je wilt weten waar je in Albanië, Kosovo; Noord Macedonië en Montenegro propaangas kunt tanken, dan kan je dat met een beetje handigheid opzoeken in Google Maps, maar dan moet je natuurlijk wel een mondje Albanees praten anders begrijpt Google niet wat je zoekt. We hebben dus al voor jullie in het Albanees naar propaan vulstations gezocht en kregen dit resultaat.

Hoe zoeken we?

Google Maps zoekt die trefwoorden overigens weer gewoon op in Google en vindt dan die combinatie van trefwoorden in de websites van bedrijven in deze landen. Dan moeten die trefwoorden er natuurlijk wel instaan. Als ze ‘gas’ verkopen is dat wat anders dat ‘propaangas’. En ‘verkoop’ is wat anders dan ‘vullen’.

Maar goed, we hebben er een paar gevonden en misschien kunnen jullie je voordeel er mee doen.

Oproep

We hopen dat je iets aan deze info hebt. Weet je (uit eigen ervaring) andere plekken waar je je Duitse gasfles kunt laten vullen met propaan (dan wel met LPG), deel die plaatsen dan met ons: stuur zo veel mogelijk gegevens (naam van het bedrijf, plaats, adres, GPS coördinaten en *liefst* dus ook de pluscode) naar “duitseflesvullen AT no-mad PUNT nl”. Dank alvast voor jullie feedback!

Zie ook onze pagina over Griekenland: https://www.no-mad.nl/propaangas-vulstations-in-griekenland/

Zie ook onze pagina over Bosnië, Kroatië en Servië: https://www.no-mad.nl/propaangas-vulstations-in-bosnie-kroatie-en-servie/

Heb je iets aan onze informatie gehad?
Dan zouden we het zéér waarderen als je dat wilt vermelden op je site of social media (liefst natuurlijk met een link naar deze pagina:)
Wil je weten wie wij zijn en wat we doen? Lees dan Over ons