Door en vooral VOOR camperaars
NO-MAD Logo Achterzijde Camper NO-MAD
Door en vooral VOOR camperaars
Home » Tips/Tricks/Hacks

Tips/Tricks/Hacks

Tips, Tricks & Hacks

  • Hoe berg ik spullen het beste op?
  • Er is iets stuk, hoe repareer ik dat?
  • Of hoe zorg ik er voor dat ik iig verder kan?
  • Hoe maak ik dat het beste schoon?

Zo maar wat issues waar je als camperaar tegenaan loopt.

Dingen gaan nou eenmaal stuk, of de inrichting van je kar werkt niet zoals je zou willen. Zeker in een camper die voortdurend onderweg is. Dingen slijten, je loopt er tegenaan of ze slaan onverwacht open.

Ook heb je in een camper niet al die apparatuur en spullen die je thuis hebt. Enige hanndigheid is dus welkom en als je die niet vanzelf hebt meegekregen is het handig de tip van anderen te lezen.

Ten slotte worstel je ook met ruimte in een camper. Bij sommige (kleine) campers is dat natuurlijk een groter probleem dan bij grotere en zwaardere, waarin je meer spullen mee kunt nemen. Maar hoe dan ook: slimme oplossingen voor ruimtebesparing of betere gewichtsverdeling zijn altijd welkom.

Dan kom je al gauw in de ‘camping hacks’ terecht: tips en tricks om onderweg even een ‘quick fix’ te doen of een oplossing te verzinnen voor het probleem.

Als wij iets bedenken (of ‘lenen’van anderen), delen we dat natuurlijk met jullie. Heb je zelf iets verzonnen? Geef het aan ons door via camper AT no-mad.nl

Of bezoek onzs facebook groep “Camper pimps, hacks & tricks” https://www.facebook.com/groups/769610160692838

Tips: Gebroken gasveer

In deze rubriek bespreken we tips en handigheidjes die we zelf hebben bedacht, maar als we goede hacks van anderen tegen komen zullen we zeker met je delen. Probleem En toen was ineens de gasveer van de garage kaduuk. OK, hij kreeg een aardige klap van de wind, maar de ophanging was al verbogen toen

Tips: Gebroken gasveer Meer lezen »