Door en vooral VOOR camperaars
NO-MAD Logo Achterzijde Camper NO-MAD
Door en vooral VOOR camperaars
Home » Camperproducten & -diensten » Tank-O3 fresh water system in actie!

Tank-O3 fresh water system in actie!

Eigenaar Geert de Bekker van Tank-O3 fresh water system stond op de Camper-Expo in Houten met een opengewerkt model waarin de werking van de Tank-O3 prachtig te zien is. Je ziet dat de katalysator het water in de tank omzet in Ozon. Het Ozongas bubbelt zichtbaar naar boven. Het Ozon zorgt actief voor de ontsmetting van het water in de verswatertank van je camper.

Ozon doodt de bacteriën en is erg efficiënt tegen de bacterie die Veteranenziekte veroorzaakt: Legionella. De Tank-O3 onderscheidt zich van andere ontsmettingsmiddelen omdat het water continue wordt ontsmet (en niet eenmalig, zoals bij chemicaliën). Tevens is het gas ook in de leidingen werkzaam, waardoor ook deze continue worden ontsmet.

https://m.youtube.com/watch?v=wi14kWHTP10

Zoals je weet, kun je via ons een kortingcode krijgen. Bij een bestelling van een Tank-O3 krijg je er een vervangingssetje gratis bij. Een korting ter waarde van maar liefst 10%!

Meer info op www.tank-o3.nl.
Vraag hier eerst onze kortingcode aan voordat je bestelt!

Heb je iets aan onze informatie gehad?
Dan zouden we het zéér waarderen als je dat wilt vermelden op je site of social media (liefst natuurlijk met een link naar deze pagina:)
Wil je weten wie wij zijn en wat we doen? Lees dan Over ons