Door en vooral VOOR camperaars
NO-MAD Logo Achterzijde Camper NO-MAD
Door en vooral VOOR camperaars
Home » Camperproducten & -diensten » Tank-O3 unboxing: wat zit er in de doos?
Tank-O3 in actie

Tank-O3 unboxing: wat zit er in de doos?

Wat is Tank-O3?

Op de Camper Expo in Houten kochten we een Tank-O3 fresh water system, een apparaat dat belooft je verswatertank bacterievrij te houden. Het water uit je tank dan gewoon drinkbaar. Natuurlijk zijn er andere middelen die dit beloven. Hoe TankO3 het doet ten opzichte van die andere middelen is onderzocht door het NKC en lees je hier.Het systeem draait om de katalysator, die water in de verswatertank gedeeltelijk omzet in Ozon. Op deze wijze wordt het verswater door TankO3 ontsmet op de zelfde wijze als in de drinkwatervoorziening gebruikt wordt. Het systeem kost €399,-.
Bedenk, dat je drinkwatertank èn je leidingen op deze wijze continue en zonder toevoeging van chemicaliën schoon worden gehouden.

Werking van de TankO3
Werking van de TankO3

Wat zit er in de doos?

Aangezien we veel reizen in warme landen, is dit systeem een zeer nuttige toevoeging aan onze camper. Altijd drinkwater voorhanden. In het eerste filmpje over dit product zie je de ‘unboxing’: wat zit er in de doos? Uiteraard maakten we ook een filmpje over de installatie ervan.

Speciale aanbieding voor onze lezers

Als je bij ons een kortingscode aanvraagt, krijg je – als je deze kortingscode invult bij bij je bestelling op www.tank-o3.nl – er gratis een extra celkern vervangingsset (waarde € 39,95) bij.

Bekijk hier het filmpje van de installatie van de Tank-O3 in onze camper.