Door en vooral VOOR camperaars
NO-MAD Logo Achterzijde Camper NO-MAD
Door en vooral VOOR camperaars
Home » Camper reisblogs » Overwinteren 2023-2024 » Overwinteren 2023-2024

Overwinteren 2023-2024

Overwinteren 2023-2024: we zijn er klaar voor! NO-MAD is ingepakt en staat te blinken door de Ekowax in de schroeiende nazomerzon. Pfff, moeten we wel gaan rijden met deze hitte? Het antwoord weten we: ja natuurlijk, we gaan weer overwinteren en nemen ditmaal een langere omweg om in het zuiden te komen. Dat betekent wat extra kilometers maken en als je dat uitstelt…
Trouwens, de bestemmingen in het begin van de reis liegen er ook niet om, dus: nog even de puntjes op de I en morgenochtend 10 uur / half elf rijden we weg.

Filmpjes maken

We maken een tweetal filmpjes over de DONROX compressor die we deze reis mee gaan nemen. Geen gelikte gescripte vlogs, maar gewoon recht voor zijn raap vertellen hoe, wat, waarom en waarvoor. Nog wel eh.. even oefenen om eh.. minder eh te zeggen :).
Het eerste filmpje gaat over hoe – en vanuit welke behoefte – we op dit product terecht zijn gekomen. Het lijkt een ideale toepassing voor een aantal problemen die we willen oplossen: de bandenspanning van de camper en van de fietsen en het leegblazen van waterleidingen van ons chalet en van de camper.
Voor dat laatste hebben wij ook een IceSave gekocht. Daar gaat het tweede filmpje over [Binnenkort online].

Korting

We hebben – zoals we aangeven in het filmpje – DONROX benaderd om te vragen of we onze lezers een korting op dit handige ding kunnen aanbieden. Dat kon, en daarom krijgen jullie tot 6 oktober 2023 met onze kortingscode €7,50 korting op de DONROX A922 compressor, bij bestelling op de DONROX website.

Vette plug: heb jij een bedrijf met camper-gerelateerde artikelen of diensten? Benader ons gerust voor een product- of diensten bespreking, kortingsactie of een winactie! We worden namelijk blij als we onze lezers voordeel kunnen bieden 😊.

Trouwens: we zijn volledig transparant over ons ‘verdien’ model. We doen dit hoofdzakelijk voor onze eigen aardigheid, maar sprokkelen zo toch een paar liter Diesel of een lekker etentje bij elkaar.

Overwinteren 2023-2024

We hebben geen uitgestippelde route voor onze reis. Die hebben we nooit. Wat we wel hebben is een heleboel pins op Google Earth. Die verzamelen we, als we in een van de vele campergroepen waar wij aan deelnemen een bestemming zien die ons wel leuk lijkt. Dat doen we zonder al te veel research op die plek te doen. Het zijn dus allemaal ‘possible maybes’. We bepalen naar de ‘vorm van de dag’ of we langzaam of snel vooruit willen en welke bestemmingen daar mogelijk bij passen. Ook gebaseerd op welke overnachtingsmogelijkheden er zijn en wat we op dat moment nodig hebben. Willen we een was doen? Moeten de fietsen opgeladen worden? Willen we een lekkere lange douch nemen? Dat betekent dus ook dat je een heleboel overslaat, maar da’s dan voor de volgende keer, toch?

Landen

Het seizoen Overwinteren 2023-2024 beginnen we in Duitsland, voornamelijk als doortrekland, maar met een paar lang gekoesterde bestemmingen in het vizier. Daarna gaat het achtereenvolgens naar Polen, Slowakije, Tsjechië, weer Duitsland, Frankrijk, Spanje (met een maand in Andalusië) en daarna Portugal. Terug zien we dan wel weer.

Reis mee

We nodigen jullie uit om met ons mee te reizen. Abonneer je op ons blog, dat kost je niets (ook niet je privacy), maar levert je het gemak op dat je via je email wordt geattendeerd op onze nieuwe posts en je dingt als abonnee automatisch mee met de weggeefacties die wij soms organiseren onder de abonnees van ons blog.

Onder elk blog zetten wij een link naar de daaropvolgende etappe in onze reis. Vind je dit verslag pas later, dan kun je dus onder ieder artikel veder klikken naar het volgende artikel in de serie.

De eerste bestemming van dit seizoen waar we morgen naar toe rijden is Münster.