Door en vooral VOOR camperaars
NO-MAD Logo Achterzijde Camper NO-MAD
Door en vooral VOOR camperaars
Home » Bevriende blogs » Bevriende camperblogs
links naar andere camperblogs

Bevriende camperblogs

Natuurlijk zijn wij niet het enige camperblog. Verre van.

Wij willen jullie graag kennis laten maken met een aantal blogs die naar onze smaak goed en informatief zijn. Sites waar je als camperaar echt iets aan hebt! Hoewel we ze lang niet allemaal persoonlijk kennen hebben we deze pagina toch ‘bevriende camperblogs’ genoemd’. Een naam als ‘andere camperblogs’ vinden we wat kil overkomen. We vragen hen in ieder geval om toestemming om ze hier te mogen vermelden. Hierbij alvast de eerste links. Hopelijk snel meer!

https://camperoppad.com/Agnes en Jan rijden sinds 2014 door heel Europa met de camper. Ze wandelen, fietsen, geven reistips, fotograferen en doen aan geocaching.
https://genietenmetdecamper.nlGini en Johan reizen met hun buscamper en genieten van wandelen en fotograferen, in de stad of de natuur.
https://www.thegreywanderers.nl/blog/Gepke en Joop zwerven graag met hun kampeerauto langs mooie plekjes in Europa en daar buiten en hebben reisblogs van 1980 tot nu.
https://www.plakbandpensioen.nl/Ineke en Onno reizen sinds 2021 in een camper door Europa. Zij hebben hun huis verkocht en zijn dus 24/7 met de camper onderweg. Daarnaast hebben ze ook nog een online winkel, genaamd de Haakboetiek.
https://camperaar.nl/Website met verwijzingen naar camperbedrijven (huur, in- en verkoop, handel service en onderhoud), campertechniek en websites (fabrikanten, waypoints, clubs, camper & minder validen, informatie, reisverslagen en verkeersbureaus)
https://www.camperroutes.nl/
Loes en Mike hebben van hun hobby hun werk gemaakt en maken sinds een aantal jaren reisgidsen voor camperaars met informatie over de camperroutes, recensies van campings en camperplaatsen en veel nuttige toeristische informatie. Zie ook hun blogs
https://toerenmetonsbusje.comIngrid Vertessen campert al sinds 2015 en koppelt in haar blog dagdagelijkse belevenissen aan nuttige reisinformatie . Haar reislust is af te lezen aan het aantal landen waar zij over blogt. Ze schrijft vlot en leesbaar. Zeer aanbevolen!
https://opstapmetdecamper.nlIna en Marinus reizen vanaf 2006 met de camper door Europa, o.a. veel naar Italië en Griekenland.
https://www.rodebusje.nlTon en Chris reizen sinds 2003 in een 4×4 busje door Europa, vooral de Balkanlanden, Griekenland en Turkije vanwege hun hobby’s: onverharde bergroutes rijden, fietsen, natuur, cultuur, warme badjes, snorkelen, naturisme.
https://camperlink.eu/Camperlink.eu is een site met links voor reizen per camper door Europa. Gemaakt door campers voor campers. Als je zelf een handige link hebt die je wilt delen, dan kan dat direct op hun site.

Bloggers op social media

Natuurlijk hebben niet alle bloggers een eigen internet site. Er zitten er ook veel op facebook, instagram, polarsteps, etcetera. Het is voor ons ook geen doen om die allemaal te kennen.

Heb je zelf een site of pagina op social media, laat het ons weten op “camper AT no-mad PUNT nl” en we nemen zeker even een kijkje. Wederzijds liken is natuurlijk altijd mogelijk. Wij zitten zelf op Facebook, Twitter (‘X’), Instagram en Youtube.

Misschien tot ziens onderweg!

Heb je iets aan onze informatie gehad?
Dan zouden we het zéér waarderen als je dat wilt vermelden op je site of social media (liefst natuurlijk met een link naar deze pagina:)
Wil je weten wie wij zijn en wat we doen? Lees dan Over ons