Door en vooral VOOR camperaars
NO-MAD Logo Achterzijde Camper NO-MAD
Door en vooral VOOR camperaars

Spanje

Interessante camper-gerelateerde informatie over Spanje. Ook voor kampeerautos, zwerfautosm, mobilhomes, motorhomes en campervans.

Route overwinteren 2022-2023 België, Franse Atlantische kust, Noord Spaanse kust en Portugal

Overwinteren in Frankrijk, Spanje en Portugal 2022-2023

Grafische index op onze reis: overwinteren 2022-2023. Dit is de tweede keer dat we overwinteren in Zuid-Europa. Vorig jaar reden we midden door Frankrijk, midden door Spanje en bleven in Zuid-Portugal. Dit jaar rijden we langs de Franse Atlantische kust, inclusief Normandië en Bretagne, de Spaanse Atlantische kust tot Foz en daarna zakken we af […]

Overwinteren in Frankrijk, Spanje en Portugal 2022-2023 Meer lezen »

Cudillero 2022-10-17

Haven We komen aan in Cudillero via een weg die met haarspeldbochten steil naar beneden leidt. We rijden rechtstreeks de Parkeerplaats bij de haven op. De haven is gemaakt door met betonnen muren, stukken rots met elkaar verbinden. Een deels natuurlijke haven, dus. Toscaanse sfeer Het is een korte wandeling naar het stadje dat je

Cudillero 2022-10-17 Meer lezen »

Lastres 2022-10-16

Lastres ‘Camperplaats’ We parkeren in Lastres op een veldje net buiten het dorp. Campers staan kris kras door elkaar. Het is een grasveld met een grote Eucalyptusboom in het midden. Geen faciliteiten, behalve een afvalcontainer. Mooiste dorp van Spanje? Lastres, volgende de brochures een van de mooiste dorpen van Spanje. Nou… misschien wèl het steilste.

Lastres 2022-10-16 Meer lezen »

Santander 2022-10-10

Mirador Door naar Santander.  Maar jullie willen toch  niet naar de grote steden? Dat straks… We zijn eerst onderweg en stoppen voor de lunch bij Mirador Antonio Ruiz. We waren ergens anders naar op zoek, maar vonden dit plekje, dat populair is bij senderistas, blijkt. Natuurlijk toch even naar boven gelopen en het uitzicht bekeken.

Santander 2022-10-10 Meer lezen »