Door en vooral VOOR camperaars
NO-MAD Logo Achterzijde Camper NO-MAD
Door en vooral VOOR camperaars
camper en gezondheid

Camper en Gezondheid

Camper & Gezondheid is één van onze speerpunten.
De andere twee zijn Camper & Veiligheid en Camper & Milieu.

Waarom Gezondheid als thema?

Wel, waarom niet? Je komt in andere landen, waar ze anders koken en met ander eten. Je komt waarschijnlijk meer in de zon dan thuis. Voor veel camperaars hoort het barbecueën erbij en ook een goede borrel. Loop of fiets je wel als je met de camper onderweg bent? Of doe je het juist rustig aan? Hangmat uit en lekker liggen? Als je gaat zwemmen, duik je er dan zomaar in of check je eerst of ze daar een blauw vlag hebben? Zwemmen in verdund rioolwater is immers niet echt bevorderlijk voor je gezondheid.

In dit artikel willen we alle aspecten van camper en gezondheid eens op een rij zetten, en verwijzen we naar onze blogs over specifieke aspecten hiervan. Als we het hebben over Camper en Gezondheid, dan hebben we het over:

Maar het is niet allemaal ellende: laten we niet vergeten dat camperen per definitie goed is voor je geestelijke gezondheid! Veel veilige en gezonde kilometers toegewenst!

Heb je vragen over dit thema, of juist tips? Laat het ons weten! camper AT no-mad PUNT nl.

Heb je iets aan onze informatie gehad?
Dan zouden we het zéér waarderen als je dat wilt vermelden op je site of social media (liefst natuurlijk met een link naar deze pagina:)
Wil je weten wie wij zijn en wat we doen? Lees dan Over ons