Door en vooral VOOR camperaars
NO-MAD Logo Achterzijde Camper NO-MAD
Door en vooral VOOR camperaars
Home » Onze inhoudelijke speerpunten » Camperveiligheid » Secure Sleep: Alarmsysteem tegen inbrekers

Secure Sleep: Alarmsysteem tegen inbrekers

Wie onze facebook site @CamperSafety kent, weet dat ik een tijd geleden het idee had om een inbrekeralarm te maken met behulp van parkeersensoren. Ik had ze zelfs al besteld bij de Chinese “40 rovers”, maar de kwaliteit daarvan was zo tenenkrommend, dat ik er niets mee kon. Het idee is, dat je ongenode gasten al bij de deur weg jaagt en niet pas als ze al binnen zijn…

Secure Sleep

Nu kom ik op de site van CenCParts het Secure Sleep alarmsysteem van de firma CaraWarn tegen, dat op precies dat principe werkt. Niet alleen gaat er een alarm af, maar er gaat ook een fel licht branden Daar houden inbrekers helemaal niet van….

Ik neem- enthousiast als ik ben – meteen contact op met CenCParts. Ik vraag of we dit systeem mogen testen gedurende onze komende trip door Europa en dat mag! Dus gaan we binnenkort aan de slag om dit systeem te installeren. Dat zal wel onderweg moeten, want we vertrekken al over een paar dagen voor een periode van ongeveer 4 maanden en zijn nog druk met voorbereiding en inpakken.

Kijk hier om onze ervaringen met dit systeem te bekijken!

Meer van dit soort artikelen lezen? Abonneer je en volg onze blogs!

Maar er is meer!

Wat schetst mijn verbazing dat ik van hen ook het aanbod kreeg om onze lezers een leuke korting op het Secure Sleep systeem aan te bieden! Je betaalt met onze korting code niet € 269,- maar € 199,- en dat is maar liefst € 70,- korting!

Wil je van dit aanbod gebruik maken, klik dan op deze link. Je krijgt dan een bestelformulier waarmee je de Secure Sleep met onze korting direct bestelt bij CenCParts. Alleen zó krijg je de korting.