Door en vooral VOOR camperaars
NO-MAD Logo Achterzijde Camper NO-MAD
Door en vooral VOOR camperaars
Home » Onze inhoudelijke speerpunten » Camperveiligheid » Inbraakbeveiliging : de Camper Security Bar
Camper Security Bar Inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging : de Camper Security Bar

Wat een uitvinding!

In onze eeuwige speurtocht naar alle op het gebied van veiligheid in-, aan-, en om de camper kwamen bij het thema inbraakbeveiliging terecht bij de firma Adjuvat in Egmond aan Zee. Zij produceren de Camper Security Bar, een inventieve en doeltreffende manier ongewenste gasten buiten de camper te houden. Je kunt zien dat het een vinding van camperaars voor camperaars is. Hier leiden jaren ervaring en goed denkwerk tot een mooie innovatie.

  • Camper Security Bar Inbraakbeveiliging
  • Camper Security Bar Inbraakbeveiliging
  • Camper Security Bar Inbraakbeveiliging

Inbrekers kiezen vrijwel zonder uitzondering voor de snelste en minst luidruchtige manier om een camper binnen te komen, ze willen namelijk niet gepakt worden. Camper fabrikanten maken het hen wel héél gemakkelijk door de camper ramen van goedkope plastic sluitingen te voorzien. Dit sluitspeelgoed is in een mum van tijd opengebroken en een slanke inbreker of een kind glipt zó naar binnen om vervolgens je hele camper binnenstebuiten te trekken. Het is ons persoonlijk in Pisa ook noodlottig geworden.

Afgezien van de schade en de eventuele gestolen goederen voel je je aangerand in je privédomein.
Al je spullen liggen overhoop en dan moet je ook nog eens naar de weinig empathische politie om aangifte te doen: “waarom stonden jullie daar dan ook geparkeerd…”

Inbraakbeveiliging: hoe werkt het?

Je kunt het de inbrekers in ieder geval een stuk moeilijker maken om jouw camper in te komen. Als ze meer moeite moeten doen gaan ze misschien wel naar een camper die er ‘makkelijker’ uit ziet.

De camper Security Bar inbraakbeveiliging is briljant in zijn eenvoud en vernuft. De hendeltjes zijn makkelijk van buitenaf te openen, dus moet je een manier vinden om dat te voorkomen en dat is precies wat dit mooie apparaatje doet. Het is in essentie een uitschuifbare stang met twee haken aan de uiteinden. Deze haken klemmen om de uitzetijzers en de plastic sluitingen heen en voorkomen daarmee dat het raam geopend kan worden.

De stang zelf is ultralicht en hoeft niet zwaar uitgevoerd te zijn omdat hij alleen de twee haken op hun plaats moet houden. Er zijn drie lengtes, waardoor ieder camper raam van 40 cm tot 120 cm breed op deze manier tegen inbraak beveiligd kan worden.
Zie ons filmpje voor de plaatsing van de Camper Security Bar.

Winactie: abonneer je!

Wij mogen van de producent twee van deze wondertjes van inbraakbeveiliging weggeven aan onze abonnees. Ben je alleen lezer van ons blog of volger op social media? Geen nood! Meld je aan als abonnee op http://www.no-mad.nl. Dat is geheel gratis en we beloven je conform onze privacyverklaring verder niets met je persoonsgegevens te doen. Extra voordeel: je krijgt als eerste de melding dat er een nieuw blog van ons is verschenen èn je dingt voortaan ook automatisch mee met toekomstige winacties.

LET OP! De winactie is afgelopen!
Niet gewonnen? Ook geen ramp: de CamperSecurityBar is héél betaalbaar. Prijzen variëren van € 37,95 tot € 49,95.

Met dank aan de Fa. Adjuvat voor het beschikbaar stellen van de Camper Security Bars.

Heb je iets aan onze informatie gehad?
Dan zouden we het zéér waarderen als je dat wilt vermelden op je site of social media (liefst natuurlijk met een link naar deze pagina:)
Wil je weten wie wij zijn en wat we doen? Lees dan Over ons