Door en vooral VOOR camperaars
NO-MAD Logo Achterzijde Camper NO-MAD
Door en vooral VOOR camperaars
Home » Camper reisblogs » Roquetas de Mar 2021-12-23/27
Roquetas de Mar

Roquetas de Mar 2021-12-23/27

Na een paar korte stops (Castro Marim, Sevilla, Antequera, Embalse de Béznar) zijn we eindelijk geland op ons Kerstverblijf: Roquetas de Mar. Hier gaan we het een paar dagen rustig aan doen.

Bekenden

We rijden naar de Lidl om inkopen te doen voor de komende dagen en wat schets onze verbazing: we zien een bekende camper met aanhanger de andere kant op rijden. Dat is dat leuke stel die we in Galé ontmoet hebben. We bellen ze en inderdaad: zij komen nèt uit de Lidl! Ze komen later nog op onze camperplaats langs voor een gezellige ontmoeting.

Camperplaats Roquetas de Mar

De camperplaats staat vol en het is maar goed dat we web gereserveerd hebben. Later zien we dat er vele tientallen campers langs de boulevard staan (zonder enige faciliteiten).

Camperplaats Roquetas de Mar

Bezienswaardigheden

Tweede Kerstdag maken we een fietstocht langs de boulevard, richting het centrum. Daar staan een vuurtoren en een kasteel pal naast elkaar. Het kasteel blijkt een museum te zijn en heeft een kersttableau als hoofdattractie. We kijken onze ogen uit. wat een werk! Overigens zijn het kasteel en de vuurtoren verwerkt in het tableau naast een Egyptische tempel en Bijbelse nederzettingen. Veel van de taferelen bewegen en het lijkt wel een mini-Efteling. Wat een leuke verrassing!

We moeten hier de 28e weer weg, want dan heeft de volgende op onze plaats gereserveerd. We doen wat wasjes en fietsen nog naar de andere kant van de boulevard.

Volgende etappe Totana

Heb je iets aan onze informatie gehad?
Dan zouden we het zéér waarderen als je dat wilt vermelden op je site of social media (liefst natuurlijk met een link naar deze pagina:)
Wil je weten wie wij zijn en wat we doen? Lees dan Over ons