Door en vooral VOOR camperaars
NO-MAD Logo Achterzijde Camper NO-MAD
Door en vooral VOOR camperaars
Home » Camper reisblogs » Overwinteren 2023-2024 » Génave 2023-11-04

Génave 2023-11-04

Génave – CP

We komen in Génave aan, na in Teruel, Utiel en Albacete overnacht te hebben. Teruel kenden we al uit 2021 en Utiel heeft niet veel om het lijf. Gewoon nachtstops dus. In Utiel begint het fors te stormen, maar op de CP staan we soort van uit de wind. We willen de volgende dag verder, maar worden bij de loosplaats gezandstraald door de storm. Dat gaat hem niet worden! We blijven nog een nachtje op deze verder wat troosteloos aandoende CP. De volgende dag wappert het nog steeds fors, maar we gaan toch op weg. In Albacete staan we een stuk verder van de stadskern af en we slaan een bezoek aan deze (te?) grote stad over. We willen nu echt verder richting Andalusië.

Génave -Stadje

Génave ligt nèt even een paar kilometer van de weg af en de rit er naar toe voert door een mooi landschap. Er is een prima geoutilleerde CP, geheel gratis met een prachtig uitzicht over dat landschap :). De CP ligt pal tegen het stadje aan en dus gaan we op verkenning. De belofte door het mooie landschap en een kasteeltoren die we hebben zien liggen vanaf de CP worden echter niet ingelost. Het is eigenlijk best wel een saai stadje met maar 600 inwoners. De CP nodigt uit tot langer blijven, maar dan zal je het toch echt moeten hebben van wandeltochten, of misschien fietstochten. Of je moet een motor of auto op de trailer mee hebben, dan heb je meer opties. Génave ligt aan de rand van het Parque Natural de Los Calares del Mundo y de la Sima, dat ons zeer de moeite waard lijkt om te bezoeken.

  • CP Génave
  • Olivar (Olieperserij) Génave
  • Prachtig landschap rond Génave

Volgende etappe: Úbeda

Heb je iets aan onze informatie gehad?
Dan zouden we het zéér waarderen als je dat wilt vermelden op je site of social media (liefst natuurlijk met een link naar deze pagina:)
Wil je weten wie wij zijn en wat we doen? Lees dan Over ons