Door en vooral VOOR camperaars
NO-MAD Logo Achterzijde Camper NO-MAD
Door en vooral VOOR camperaars
Home » Camperbeurs » Camperbeurs Hardenberg

Camperbeurs Hardenberg

Camperbeurs Hardenberg

Wanneer

23/09/2022 - 25/09/2022    
10:00 - 17:00

Waar

Evenementenhal
Energieweg 2, Hardenberg, Overijssel, 7772 TV

Evenement type

De grootste Camperbeurs van Noordoost-Nederland

Wat kun je verwachten op Camperbeurs 2022?
Camperliefhebbers kunnen eindelijk weer hun hart ophalen op een beurs, want na anderhalf jaar corona-pauze gaat Camperbeurs Hardenberg weer door. Deze grootste camperbeurs van Noordoost-Nederland is te bezoeken op vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 september 2022 in Evenementenhal Hardenberg. Meer dan 75 exposanten verdeeld over maar liefst zes beurshallen presenteren de nieuwste én tweedehands campers, mini-campers zoals kleine buscampers, inbouw voor de camper en de mogelijkheden voor het huren van een camper. Ook allerlei camperaccessoires is hier te koop. Verder is de Nederlandse Kampeerauto Club (NKC) aanwezig om camperliefhebbers te voorzien van tips voor een onbezorgd camperplezier.

Camperbeurs Hardenberg groeit door naar 90 exposanten

HARDENBERG – De dertiende editie van Camperbeurs in Evenementenhal Hardenberg is flink in trek bij exposanten. Al 87 exposanten hebben zich verzekerd van een plek op de beurs, daarmee is 95% van de beursvloer volgeboekt. “Wij hebben nu al 10 exposanten meer dan vorig jaar en wij verwachten in de komende twee maanden nog meer nieuwe deelnemers te verwelkomen. Met name op het gebied van camperaccessoires hebben we enkele plekken vrij. Deze exposantengroei past ook in de lijn van de laatste jaren waarin onze exposanten- en bezoekersaantallen stijgen”, zegt Marije Pol namens Camperbeurs.

De komende editie van Camperbeurs Hardenberg is op vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 september 2022. Naar verwachting presenteren zich hier tussen de 90 en 100 exposanten, verdeeld over zes beurshallen. Er is een aanbod van nieuwe en tweedehands campers, mini-campers zoals kleine buscampers, inbouw voor de camper en de mogelijkheden voor het huren van een camper. Ook allerlei camperaccessoires zijn te koop.

Nieuwe samenwerkingspartners Campertheater

Op Camperbeurs Hardenberg wordt ook het zogeheten Campertheater ingericht waar tijdens alle beursdagen verschillende presentaties bij te wonen zijn. Nieuwe namen ten opzichte van andere jaren in dit theater zijn CamperTV en Kampeermeneer.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *