Door en vooral VOOR camperaars
NO-MAD Logo Achterzijde Camper NO-MAD
Door en vooral VOOR camperaars
Home » Onze inhoudelijke speerpunten » Camper & Milieu » Duurzame isolatie voor campers
Ocean Isolatie materiaal

Duurzame isolatie voor campers

Ocean

Er is een nieuw milieu vriendelijk geluid- en thermisch isolatie materiaal voor de binnen- en buitenwanden van caravans, campers en campers op de markt gebracht.

Milieu

Het nieuwe materiaal, Ocean genaamd, is ontwikkeld en geproduceerd door het Britse bedrijf Interflex en is lichtgewicht, vormbaar en gemaakt van 100% polyester, waarvan 80% bestaat uit gerecyclede materialen. 1 kg is het equivalent van 80 gerecyclede plastic waterflessen. Oceaan kan aan het einde van zijn levensduur ook worden gerecycled.

Goedgekeurd

Ocean is al goedgekeurd voor gebruik bij een grote OEM en is ontworpen om geluid te verminderen en de thermische isolatie te verbeteren, en zou een “warmere, stillere en energiezuinigere ervaring creëren voor eigenaren van vrijetijdsvoertuigen”.

Producent

Interflex, gevestigd in Langar, Nottinghamshire, is vooral bekend vanwege het creëren van NVH-onderdelen (Noise, Vibration and Hardness) en afdichtingsoplossingen voor de auto-industrie, maar richt zich nu ook op het creëren van duurzame oplossingen, zoals Ocean.

Lees meer artikelen over Camper & Milieu

Heb je iets aan onze informatie gehad?
Dan zouden we het zéér waarderen als je dat wilt vermelden op je site of social media (liefst natuurlijk met een link naar deze pagina:)
Wil je weten wie wij zijn en wat we doen? Lees dan Over ons