Door en vooral VOOR camperaars
NO-MAD Logo Achterzijde Camper NO-MAD
Door en vooral VOOR camperaars
Home » Onze inhoudelijke speerpunten » Camperveiligheid » Het Secure Sleep inbraakalarm (film)

Het Secure Sleep inbraakalarm (film)

Secure Sleep = slaap gerust

In het kader van camperveiligheid bespreken we in dit filmpje het Secure Sleep inbraak alarm, dat de firma Camper en Caravan Parts naar ons opstuurde.

We bespreken de inhoud van de doos, de werking van het systeem en de zaken waarmee je rekening moet houden bij het installeren van dit inbraakalarm.

Het alarm is specifiek bedoeld om je te waarschuwen als je zelf IN de camper bent. De naam zegt het al: je kunt gerust gaan slapen, want het systeem houd je camper deur in de gaten. Als iemand langs de deur loopt, gebeurt er niets. Maar blijft deze persoon staan, dan geeft het alarm eerst een waarschuwing aan deze persoon door middel van een flitsende led-lamp. Blijft hij daarna toch nog voor de deur staan, dan gaat het alarm af. Dit systeem werkt natuurlijk ook in een caravan.

Korting

Het Secure Sleep systeem kost € 269,-. Dat is natuurlijk een flink bedrag, maar als je het via ons bestelt betaal je maar € 199,-. Een korting van € 70,- dus!

Wil je het Secure Sleep systeem bestellen, volg dan deze link.

Tot het volgende blog!

Heb je iets aan onze informatie gehad?
Dan zouden we het zéér waarderen als je dat wilt vermelden op je site of social media (liefst natuurlijk met een link naar deze pagina:)
Wil je weten wie wij zijn en wat we doen? Lees dan Over ons