Door en vooral VOOR camperaars
NO-MAD Logo Achterzijde Camper NO-MAD
Door en vooral VOOR camperaars
Home » Camper Treffen » Pimpfestival 2020

Pimpfestival 2020

Wanneer

09/05/2020    
11:00 - 17:00

Waar

Buitengoed de Boomgaard
Parallelweg 9, Bunnik, Utrecht, 3981 HG

Evenement type

De 5e editie van Het Pimpfestival staat voor de deur; iedereen met pimp-interesse is van 11.00 tot ca. 17.00 uur welkom op zaterdag 9 mei in Bunnik op het terrein van Buitengoed de Boomgaard waar je tientallen gepimpte caravans en campers van binnen en buiten mag bekijken, waardevolle tips & trics kunt ontvangen van de trotse eigenaars, pimpworkshops en demonstraties kunt volgen, er zijn leuke kampeer- en pimpspullen te shoppen en het is heerlijk chillen op het Pimp Terras bij de foodtrucks en live muziek. En dan is er nog veel meer leuks… (gratis entree, parkeerkosten 2 Euro/auto).

Kijk voor een impressie even bij het Pimpfestival van 2019, of de leuke filmpjes hieronder en ook in de fotogalerij staan mooie plaatjes.
Binnenkijken in tientallen gepimpte caravans/campers

Grijp je kans, want er komen dit weekend zo’n 150 gepimpte caravans en campers bij elkaar en bij het overgrote deel mag je naar binnen om geïnspireerd te raken, klustips op te vragen en je lekker te vergapen aan al dat moois. Van stoere mancave, jungle op wielen, retrochic, en bloemetjeswalhalla, je kunt het zo gek niet bedenken maar het is er.

Wil je optimaal genieten van alle gezelligheid en er bij zijn met je eigen gepimpte caravan/camper? Boek dan een kampeerplek en kom op vrijdag 8 mei al naar Bunnik. Het aantal kampeerplaatsen is gelimiteerd en doorgaans snel uitverkocht, dus wacht niet te lang met inschrijven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *