Door en vooral VOOR camperaars
NO-MAD Logo Achterzijde Camper NO-MAD
Door en vooral VOOR camperaars

MañanaMañana

MañanaMañana

Wanneer

08/06/2023 - 11/06/2023    
00:00

Waar

Kasteel Oolde
Ooldselaan 17, Laren, Gelderland

Evenement type

Een vier dagen durend geestverruimend feest ver weg van de grijze massa

Wil je dansen, dwalen, drinken, lachen, ontdekken en genieten van muziek, theater, natuur, nachtelijke afterparty’s en een groot kampvuur? Houd je van een gekke paradox tussen ‘veel te doen’ enerzijds en totale ongedwongenheid anderzijds? Mooi! Dat is onze way of life. Trek je stoute schoenen aan en kom naar dit vier dagen durend geestverruimend festival met camping, waar duizenden nieuwsgierige levensgenieters van heinde en verre zich verzamelen.

Muzikaal en theatraal geweld op zeven podia

Mañana Mañana is een geestverruimd festival ver weg van de grijze massa. Met een prachtig festivalterrein bestaande uit bos, water en grasland. Door de wol geverfde legends, aanstormend talent en bezoekers staan vanaf de ochtend tot diep in de nacht op de zeven podia. Bijna elk genre is aanwezig: van surf, comedy, punk, mongoolse keelzang, blues, acrobatiek, singer-songwriter, poëzie tot latin. Hier ontdek je de krenten uit de pap van de (inter)nationale muziekscene. Live, ongepolijst voor je neus.

Doorbreek de ketenen van de tegenwoordige tijd

Bevrijd jezelf op Mañana Mañana van de hokjesgeest, zien en gezien worden, drukte in je hoofd, verplicht stilzitten, verplicht dansen, je eigen ego, het ego van een ander, stadse fratsen, drukdoenerij, een verkeersinfarct, dwangmatig appen, volle agenda’s, social media en meer van dat geouwehoer. Mañana Mañana is de plek waar je de ketenen van de tegenwoordige tijd kunt doorbreken.

Camping

Wil jij vier dagen ronddwalen op een festival zonder kaders? Take the trip naar ons idyllische bos, laat je betoveren en keer vol energie, opgeladen en met een berg herinneringen huiswaarts. Het enige wat geldt is: fiësta like there’s no mañana!

Mag ik met mijn caravan, kampeerbusje, vouwwagen komen?

Jazeker, je bent van harte welkom. Met een camper-/caravankaart (incl. toegang voor één persoon tot het festivalterrein) ben je van harte welkom met je slaapplek op wielen. Het voertuig moet RDW-gekeurd zijn als camper/caravan. Het camper/caravan-gedeelte staat, wegens veiligheidsredenen, wel wederom gescheiden van de tentencamping. LET OP: Zorg ervoor dat er geen gasflessen aanwezig zijn in je camper of caravan, want deze mogen wegens veiligheidsredenen niet het terrein op.

Check alle regels in onze voorwaarden.

Adres voor campingbezoekers: Inrit P-camping, ter hoogte van Deventerweg 83T, 7245 PL Laren (Gld.)