Door en vooral VOOR camperaars
NO-MAD Logo Achterzijde Camper NO-MAD
Door en vooral VOOR camperaars
Home » Kampeerbeurs » Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Wanneer

07/10/2020 - 11/10/2020    
00:00

Waar

Jaarbeurs
Jaarbeursplein 6, Utrecht, Utrecht, 3521 AL

Evenement type

Kampeer en Caravan Jaarbeurs beleeft in oktober 2020 de 56e editie. De bezoeker wordt centraal gesteld en het evenement is helemaal opgebouwd vanuit de wensen van de bezoeker. Elke kampeerliefhebber krijgt gegarandeerd vakantiepret op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs in Utrecht. De beurs omvat alle ingrediënten van een kampeerreis met bijpassende voorpret, tussenpret en napret.

Op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs staan de nieuwste modellen campers, caravans, vouwwagens, tenten en kampeeraccessoires. Daarom is oktober ook hét moment om te oriënteren en te inventariseren. Maar ook kun je proefrijden met een camper. En in het theater een presentatie bijwonen. Of testrijden op een (e)-bike. Er is informatie over verschillende kampeerbestemmingen.

Je kan je er oriënteren en laten inspireren over de eerstvolgende kampeerbestemming. Hoe ga je deze reis maken? Heb je wel eens nagedacht over een camper? Ben je toe aan een nieuwe vouwwagen? Of kies je voor avontuurlijk en ga je met de tent op reis? Na je bezoek aan deze beurs zit je weer vol met nieuwe en leuke vakantieplannen. Je kan je ook laten informeren over de nieuwste trends op kampeergebied. Wat zijn de laatste kampeergadgets? Welke innovatieve snufjes kan je niet missen? Je komt het allemaal tegen op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *