Door en vooral VOOR camperaars
NO-MAD Logo Achterzijde Camper NO-MAD
Door en vooral VOOR camperaars
Home » Kampeerbeurs » Kampeer & Caravan Jaarbeurs Utrecht

Kampeer & Caravan Jaarbeurs Utrecht

Wanneer

05/10/2022 - 09/10/2022    
10:00 - 17:00

Waar

Jaarbeurs
Jaarbeursplein 6, Utrecht, Utrecht, 3521 AL

Evenement type

De Kampeer & Caravan Jaarbeurs is voor ieder type kampeerder hét grootste én gezelligste kampeerevent van Nederland.

Van 5 t/m 9 oktober 2022 zijn de Jaarbeurshallen weer één grote kampeerbeleving. Dit alles in een gezellige vakantiesfeer met muziek en lekkere drankjes en hapjes.

Van mooie kampeerbestemmingen tot nieuwe (dak)tenten, caravans, vouwwagens, campers en kampeeraccessoires. Tijdens Kampeer & Caravan Jaarbeurs worden de Jaarbeurshallen omgetoverd tot de grootste camping van Nederland, ontdek je de nieuwste kampeertrends én kun je je uitgebreid laten informeren over de leukste soort vakantie: kamperen!

Met aandacht voor duurzaam kamperen, workshops, en campings die zich ter plekke ‘uitstallen’. Op de beurs heb je de mogelijkheid om kampeermiddelen uit te proberen. Daarnaast zijn er outdoor en kinderactiviteiten en dit alles onder het genot van een hapje en drankje en live muziek. Kampeer & Caravan Jaarbeurs is het gezelligste kampeerevenement van Nederland.
Voor jong en oud en voor de avontuurlijke of rustzoekende kampeerder.

Het maakt niet uit of je nou een doorgewinterde kampeerder bent of juist aan je eerste kampeeravontuur gaat beginnen; laat je je inspireren op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *