Door en vooral VOOR camperaars
NO-MAD Logo Achterzijde Camper NO-MAD
Door en vooral VOOR camperaars
Home » Festival metcamper mogelijkheid » Hippiefestival Gorinchem

Hippiefestival Gorinchem

Hippiefestival Gorinchem

Wanneer

07/07/2023 - 09/07/2023    
00:00

Waar

Evenemententerrein
Buiten de Waterpoort, Gorinchem, 4201 CS

Evenement type

Hippiebusjes

Camperaars met Hippiebusjes kunnen hun hippiehart ophalen op het Hippiefastival in Gorinchem.

Het verlangen naar ontmoeten, samenzijn, ideeën uitwisselen, plezier maken, is iedereen bekend. Er mogen zijn ook als je niet hip en vlot bent, en er mogen zijn als je oogverblindend stralend prachtig bent. Het je eigen kunnen maken van de plek waar je je bevindt. In vrijheid elk volgend ogenblik vol vertrouwen tegemoet kunnen zien. Vanuit vertrouwen het mooiste wat je in je hebt, naar buiten laten komen. Nieuwe voorstellen doen voor hoe te leven.

Hoe te leven. Die nomaden in die prachtige Hippiebusjes weten het wel. Die families op de kleedjes ook. Die musicerende jongeren en de muzikanten op het podium ook. Samen plezier maken en alles wat opgekropt zit, eruitgooien door te dansen of te praten of een wandeling te maken en rond te kijken. Weer je hart gaan voelen. Je lieve, mooie, zachtaardige hart!

Er is veel om je zorgen over te maken. Maar er is meer om blij van te worden! De focus daarop, maakt je leven mooier. De fijne momenten breiden zich uit als kringen in het water. Zo voelt het hele hippieweekend, altijd. Met dat gevoel stap je anders je dagelijks leven in.

Programma

Vrijdag 7 juli 2023
Festivalterrein open: 19:00 / Toegang 10,- euro

Zaterdagmiddag 8 juli 2023
Festivalterrein open: 12:00 / Toegang gratis

Zaterdagavond 8 juli 2023
Festivalterrein open: 20:00 / Toegang 10,- euro

Zondagmiddag 9 juli 2023
Festivalterrein open: 12:00 / Toegang gratis

Met de Camper

Hippiebusjes kunnen zich op vrijdag 7 juli 2023 melden vanaf 16 uur. Zaterdag vanaf 9 uur en zondag vanaf 10 uur.
Verder kun je altijd van het terrein af; het paaltje gaat automatisch omlaag maar probeer na 13 uur het heen en weer rijden zoveebl mogelijk te beperken.
Toegang wordt verleend op vertoon van je betaalbewijs. Op vertoon daarvan krijg je een sticker. Plak of leg die zichtbaar op je bus of je dashboard.
Je krijgt tevens 2 polsbandjes voor toegang voor twee personen tot beide tentfeesten en wc-unit ’s avonds.

LET OP: Op vertoon van je betaalbewijs of sticker kan je voor je kampeergenoten toegang tot de tentfeesten bijkopen bij de kassawagen!
Per persoon €10 (dus voor beide tentfeesten plus toegang toiletten ’s avonds).

Het eerste veld, waar zich het podium bevindt, is voor de echte hippiebusjes (T1, T2, Citroën HY en andere echte ouwe hippiebusjes). Andere busjes (ouder dan 40 jaar en/of met echt hippie uitstraling) kunnen op het tweede veld bivakkeren. Wanneer het straks bij ons vol is, informeer dan bij de camperplaats bij de jachthaven of bij de twee campings in de buurt: de Lievelinge (Vuren) en de Mosterdpot (Woudrichem).

Meer info.

Plaats aanvragen.

Aanrijroute hippiebusjes