Door en vooral VOOR camperaars
NO-MAD Logo Achterzijde Camper NO-MAD
Door en vooral VOOR camperaars
Home » Camper Thema Bijeenkomst » VW Bus Festival 2023

VW Bus Festival 2023

VW Bus Festival 2023

Wanneer

23/06/2023 - 25/06/2023    
00:00

Waar

Messegelände Hannover
essegelände , Hannover , D 30521

Evenement type

It’s all about the Bulli

De Bulli is al zeven modelgeneraties een van de populairste voertuigen ter wereld! Wij willen samen met u een onvergetelijk weekend beleven. En waar kunnen we elkaar beter ontmoeten dan in het thuis van de Bulli, in Hannover? Drie dagen lang draait in het Hannover Exhibition Center alles om het auto-icoon VW Bus.

Je kunt nu je tickets voor het VW Bus Festival 2023 veiligstellen in de ticketshop. Campingtickets zijn geldig als toegangsbewijs voor alle 3 de festivaldagen. Dagkaarten kunnen geboekt worden voor vrijdag, zaterdag of zondag. Op deze pagina vindt u ook alle belangrijke informatie en nieuws over het VW Bus Festival 2023 (Duits of Engels).

Op het VW Bus Festival 2023 hebben we voldoende ruimte en mogelijkheden gecreëerd om met je Bulli direct op het festivalterrein te kunnen kamperen. Hier zijn de details over kamperen.

Drie dagen gewijd aan de Bulli! Voor alle grote en kleine fans van de VW-bus hebben we een gevarieerd programma samengesteld: Spannende concerten, spannende speciale tentoonstellingen en ongewone Bulli-curiositeiten. Niet alleen Bulli-liefhebbers komen op het VW Bus Festival 2023 aan hun trekken. Bij ons is iedereen zonder uitzondering welkom. Hier vind je alle informatie over het programma en onze highlights op het VW Bus Festival 2023.

Bulli
Bulli

Vrijdag

Het festival begint om 13.00 uur.

Op vrijdagmiddag openen we de poorten van het festivalterrein. Bij de start van het VW Bus Festival mag het officiële konvooi richting het Hannover Exhibition Center niet ontbreken. Voor wie niet mee kan rijden, we brengen rechtstreeks verslag uit van de route naar het Festival Plaza. In de vroege avond kiezen we de eerste Show & Shine-prijswinnaar en presenteren we je de BULLILOVEstories in bioscoopformaat en brengen we je de helden van het verhaal live op het podium. We sluiten de eerste festivaldag af met een muzikale topact op het podium.

Zaterdag

Showdag vanaf 10.00 uur

Op zaterdag is er het volledige festivalprogramma: ’s morgens vroeg beginnen we de dag rustig met jou en wat ochtendfitness. Overdag kun je samen met de jury op Festival Plaza de genomineerde voertuigen van Show & Shine in categorieën als origineelste Bulli, beste motto- en mottovoertuig of meest bizarre ombouw samen met de jury bekijken en de prijsuitreiking toejuichen. Tussendoor zorgen we voor een gezellige sfeer met live muziek en interessante interviews op #Vanlife. ’s Avonds toveren we het Festival Plaza om tot concertruimte en presenteren we je drie topacts op het podium tot aan de grote finale met een adembenemende show. Op een latere datum vind je hier het programma voor de festivalzaterdag en de bekendmaking van de topacts.

Zondag

Familiedag vanaf 09:00 uur

Op zondag draait alles om familie. Verheug u op een kleurrijk programma voor jong en oud. Vroeg in de ochtend beginnen we weer aan het ontbijt met Morning Fitness voor het hele gezin. Na afloop spelen diverse bands voor jonge en oude liefhebbers van livemuziek. Samen met jou willen we zingen, dansen en praten over onderwerpen die te maken hebben met surfen, kamperen en Californië. Op een latere datum vindt u hier het programma voor de festivalzondag.

Met meer dan 6.000 parkeerplaatsen op verschillende terreinen direct op het festivalterrein is er genoeg ruimte voor alle Bulli-fans om te kamperen. Van een simpele parkeerplaats tot een groene weide, alles is inbegrepen. Overigens: naast de T-serie van alle generaties zijn ook alle andere bedrijfswagens van Volkswagen, van de Caddy tot de Amarok, welkom. Belangrijke informatie en antwoorden over kamperen op het VW Bus Festival 2023 vind je ook in onze veelgestelde vragen.