Door en vooral VOOR camperaars
NO-MAD Logo Achterzijde Camper NO-MAD
Door en vooral VOOR camperaars
Home » Themabeurs » Caravaning Hamburg 2022

Caravaning Hamburg 2022

Wanneer

09/02/2022 - 13/02/2022    
10:00 - 18:00

Waar

Hamburg Messe und Congress
Messeplatz 1, Hamburg, 20357

Evenement type

OP de “oohh! Die FreizeitWelten” vind je een sensationeel aanbod rondom Vakantie, Vrijetijdssport en Hobby’s. Je vind er vijf belevingswerelden, namelijk Toeristiek, Caravaning, Fietsen, Cruises en Vakantiefotografie, die de nodige inspiratie, informatie en vermaak bieden. 

De CARAVANING HAMBURG biedt alle vormen van mobiele vakantie. Van luxe liners tot compacte campervans. Krijg een overzicht van de camper markt, informeer je over de nieuwste trends en krijg tips van professionals. Handelaren en fabrikanten presenteren modellen van alle bekende merken en geven je een professioneel advies.

Oohh Hamburg

Gedurende de “oohh!” bestaat de mogelijkheid om met je camper/caravan op het beursterrein op de Parkeerplaats Ingang West te overnachten. Voor stroom, water, afvalwater en douchecontainer wordt gezorgd.

PArkeermogelijkheden op het beursterrein en in de omgeving daarvan zijn beperkt en er wordt aangeraden elders (buiten de stad) te parkeren en met het OV (HVV: Hamburger VerkehrsVerbund) naar het beursterrein te komen. U vermijd daarmee files en wachttijden bij het zoeken naar parkeerplekken.

Zo bereik je het beursterrein gemakkelijk en comfortabel komend van uit alle richtingen. Voor verdere info zie de webstite van het HVV en de website van de beurs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *