Door en vooral VOOR camperaars
NO-MAD Logo Achterzijde Camper NO-MAD
Door en vooral VOOR camperaars
Home » Camper informatie » Andere infobronnen » NO-MAD camper databases » 1001 Campernamen » Campernamen – Name your car day

Campernamen – Name your car day

Name your car day

Vandaag is het ‘name your car day’. We vinden het altijd leuk om campernamen te zien als we achter een collega camper rijden. Natuurlijk is het ook leuk om te fantaseren waar die naam vandaan komt of wat hij voor de bezitters betekent.

Onze camper heet – zoals bekend – ‘NO-MAD’. Uiteraard spreek je dat uit als nomad. We wilden dan ook een nomadisch leven gaan leiden toen we hem kochten. Helaas is dat er (nog) niet van gekomen door een serie tegenslagen. We hopen dat we als de corona vaccinatie beschikbaar is toch eindelijk onze zwerftocht door Europa te kunnen beginnen. De naam heeft ook een knipoog in zich: het leven in een camper is lang ‘niet-gek’. Dat is ons verhaal.

We hebben een tijdje geleden – min of meer als geintje – in een aantal campergroepen een oproep gedaan om ons je campernaam door te geven. Niet omdat het moet, maar … omdat het name your car day is. We hebben inderdaad een aantal campernamen  toegestuurd gekregen. We zijn ook weer niet onder de namen bedolven, maar de oproep was ook maar in een paar groepen geplaatst.

Extra leuk was dat een aantal mensen er – ongevraagd – ook het verhaal achter de naam bij schreven. Dank daarvoor! We plaatsen hier deze reacties vandaag eenmalig als vervolg op de oproep. We maken ook een aparte ‘campernamen’ database pagina aan. Staat de naam van jullie camper er niet bij? Stuur die dan naar “campernaam AT no-mad PUNT nl” en we voegen hem toe aan de database. Stuur gerust ook het verhaal achter de naam mee we kijken er naar uit!

Fijne campernamen dag allemaal ! 🙂

Campernamen

Bella, Camiel, Chouffke, Daswakwou, De Camper, De Hut, De Ronny, Dinky Toy, El Gitano, Gerommeke, Happy, Hosternokke, House on Wheels, Juulke, Kamer en Ontbijt, Kat in de Zak, Mobi Dik, Mobieltje, Nolleke, Onze Mileo, Onze Rooie, Onze tuf tuf, Plexat, Schanulleke, Stanske (Naar mijn onlangs overleden moeder. Een soort eerbetoon), ’t Uitje (omdat mijn voorvader uienboer was. Uitje heeft ook nog een tweede betekenis; vandaar), The Money Pit, Trailer Trash, Vivaldi, Wilma.

We hebben inmiddels ook een 1001 Campernamen database aangemaakt. Zoekt en gij zult vinden 🙂 Je kunt nog steeds nieuwe namen insturen naar “campernaam AT no-mad PUNT nl”!