Door en vooral VOOR camperaars
NO-MAD Logo Achterzijde Camper NO-MAD
Door en vooral VOOR camperaars

The Rock Circus

The Rock Circus

Wanneer

03/11/2023 - 05/11/2023    
00:00

Waar

Brabanthallen
Diezekade 1, Den Bosch, Noord-Brabant, 5222 AK

Evenement type

Op 3, 4 & 5 november betreden duizenden headbangers de reusachtige Brabanthallen in Den Bosch voor een weekend vol spectaculair entertainment in 3 area’s, oogverblindende live shows van geweldige bands en natuurlijk pure, snoeiharde instrumenten die recht door je trommelvlies vlammen!

In de zomer van 2022 laat The Rock Circus als eerst van zich horen: op 3, 4 en 5 november 2023 komt er een nieuw heavy muziek indoorfestival naar Nederland. Op vrijdag trapt het festival af met een pre-party en wordt vervolgd met twee volledige festivaldagen op zaterdag en zondag.

In het voorjaar van 2023 organiseert The Rock Circus een provinciale talentenjacht. De winnaars van de tien deelnemende provincies krijgen een plek om te spelen op het festival. Ook volgt er nog een groots aanbod aan randprogramma. De unieke beleving wordt compleet gemaakt met een indoor camping.

Dit is de line-up:

Er worden nog meer acts aangekondigd

Camper Camping

Datum:
Zaal: Brabanthallen, Den Bosch

Let op:

Inrijden vanaf vrijdag 3 november 16.30 uur. Met de caravan of camper komen? Geen probleem! The Rock Circus is voorzien van een groot caravan- en camperveld. Huur je eigen veld in de open buitenlucht en geniet van de ultieme festivalervaring! Elk caravan- en camperveld is voorzien van een eigen stroompunt. 1 Standplaats van 5mx7,5m voor een camper-caravan-vouwwagen +(voor)tent(en) incl. 1x 6 ampère stroomaansluiting. Max. Lengte Camper-caravan (incl. dissel):7,5M. Alleen campers caravans of vouwwagens zijn toegestaan als ze voldoen aan de eisen genoemd in de Wegenverkeerswet en de Regeling Voertuigen. De organisatie houdt zich het recht voor een voertuig te weigeren. Adres Campercamping : Oude Engelenseweg, ’s-Hertogenbosch (volg bordenplan TRC)
Campercamping ticket€ 195,00 per stuk
LET OP: Dit ticket geeft GEEN toegang tot het festival. Iedere persoon dient in het bezit te zijn van een The Rock Circus ticket. Specificaties • 5 x 7,5 meter Inbegrepen • 3 overnachtingen • Douches • Stroom • 24-uurs service – Caravans die niet binnen de afmetingen (5 x 7,5 meter) passen zullen meerdere velden moeten boeken. – Velden worden toegewezen op volgorde van aankomst. Naast elkaar staan kan dus alleen als je samen aankomt.

Organisator:

Mojo Concerts Noordeinde 21, 2611 KE, Delft, Nederland

Ticketkosten:

Prijzen inclusief € 10,00 servicekosten

Bezorgkosten:

Netherlands and International:

  • eTicket: € 0,00

Evenementinformatie

Alleen vrije plaatskeuze

Ticketlimiet

Voor dit evenement geldt een limiet van 2.

Bestel niet meer tickets dan de ticketlimiet toestaat. Als je dit toch doet kunnen wij één of al jouw bestellingen annuleren. Dit kan gaan om bestellingen met hetzelfde e-mailadres, factuuradres, creditcardnummer en/of andere gegevens.

Prijzen zijn in EUR

Meer informatie

Camper Camping informatie

1 Standplaats van 5mx7,5m voor een camper-caravan-vouwwagen +(voor)tent(en) incl. 1x 6 ampère stroomaansluiting. Maximale lengte camper/caravan (incl dissel):7,5m. Caravans die niet binnen de afmetingen (5 x 7,5 meter) passen zullen meerdere velden moeten boeken. Alleen campers caravans of vouwwagens zijn toegestaan als ze voldoen aan de eisen genoemd in de Wegenverkeerswet en de Regeling Voertuigen. De organisatie houdt zich het recht voor een voertuig te weigeren.