Door en vooral VOOR camperaars
NO-MAD Logo Achterzijde Camper NO-MAD
Door en vooral VOOR camperaars
Home » Camperbeurs » Motorhomesalon Antwerpen

Motorhomesalon Antwerpen

Motorhomesalon Antwerpen

Wanneer

11/03/2023 - 12/03/2023    
10:00 - 17:00

Evenement type

Op 11 & 12  maart 2023 vindt in Antwerp Expo voor de 12de maal het 2de hands MotorhomeSalon plaats. Dankzij de exposanten uit zeer uiteenlopende sectoren is de beurs voor alle motorhomeliefhebbers uit België en Nederland een echte must. Het Tweede hands MotorhomeSalon is the place to be voor iedereen die nog graag voor de zomer een motorhomekoopje wil doen. Er zijn honderden motorhomes: tweedehands campers en stockwagens te ontdekken aan zeer interessante prijzen en garanties.

En ook voor de motorhomebezitter is het salon meer dan een bezoek waard: aanbieders van accessoires, gidsen en magazines, verzekeraars, vertegenwoordigers van campings en kampeerautoterreinen… de hele kampeersector komt uitgebreid aan bod!

Mensen die (voor het eerst) willen proeven van de motorhomebeleving kunnen terecht bij de vele verhuurbedrijven.
Achtergrond en duiding krijgt de mobilhomegebruiker bij de boeiende exposanten die graag tijd vrijmaken om jullie te informeren. In het Mobilcafé kan je verpozen en op adem komen.

Tijdens de beurs, vind je de camper van je dromen, alle mogelijke tips en tricks, nuttige adressen en creatieve ideeën voor een geslaagde motorhomevakantie! Mis het event niet!

Het weekend van de beurs kunnen de bezoekers van de beurs GRATIS verblijven met de motorhome op camperpark Vogelzang van zaterdag op zondag (zaterdag 11/03/2023 toekomen).

Overnachten in de buurt

Met de motorhome

Antwerp Expo bevindt zich buiten de lage-emissiezone (LEZ)!

Net naast Antwerp Expo ligt Camperpark Vogelzang. Met meer dan 100 motorhome plaatsen is het mogelijk om het motorhomesalon op een eenvoudige manier met de camper te bezoeken en te overnachten. Je kan een bezoek aan het motorhomesalon koppelen aan een bezoek van de prachtige Stad Antwerpen.
http://www.camperparkvogelzang.be
Vogelzanglaan 7
2020 Antwerpen

Vraag uw gratis overnachting aan door te klikken op de knop op de website van de organisator. Na het invullen van uw gegevens ontvangt u een betalingsmail voor het storten van € 5,00. De reservatie is pas definitief nadat de betaling is ontvangen. Daarna ontvangt u een bevestiging van de reservatie. Op de beurs kan u de € 5,00 terugvragen bij de infobalie. Specifieke informatie versturen we de week voor de beurs en kan bekomen worden op het terrein Vogelzang.
Wees snel! De plaatsen zijn beperkt!

Hotel
Op 150 meter van Antwerp Expo bevindt zich Crown Plaza.
Gerard Le Grellelaan 10
2020 Antwerpen