Door en vooral VOOR camperaars
NO-MAD Logo Achterzijde Camper NO-MAD
Door en vooral VOOR camperaars
Home » Kampeerbeurs » Levante Caravaning and Free Time Show

Levante Caravaning and Free Time Show

Levante Caravaning and Free Time Show

Wanneer

18/01/2024 - 21/01/2024    
10:30 - 19:00

Waar

IFEPA - Palacio de Ferias y Exposiciones de la Región de Murcia.
Avda. Gerardo Molina 117, Torre Pacheco, 30700, Murcia

Evenement type

Het Paleis voor Beurzen en Tentoonstellingen van de regio Murcia (IFEPA) organiseert tussen 18 en 21 januari de Levante Caravaning and Free Time Show, gepositioneerd als een van de belangrijkste evenementen op nationaal niveau. Het is de belangrijkste caravanbeurs in Zuid-Spanje en deze positie werd in slechts vier edities bereikt. Na het grote succes van de drie voorgaande edities, blijft deze beurs gewijd aan liefhebbers van reizen en leven in de natuur groeien om de nieuwste ontwikkelingen in de kampeer- en caravansector te tonen.

IFEPA beschikt over ruim 25.000 vierkante meter tentoonstellingsruimte waar de belangrijkste nieuwe ontwikkelingen op het gebied van campers, caravans en campers worden getoond. Bezoekers vinden er ook accessoires, uitrusting, vertegenwoordigers van talrijke campings uit verschillende delen van het land, foodtrucks met een grote verscheidenheid aan gastronomische opties, avontuurlijke activiteiten en tentoonstellingen voor zowel volwassenen als gezinnen…

Bezoekers van de beurs hebben ook een parkeerplaats om met hun camper te overnachten. Omdat Ifepa wil we dat bezoekers zich thuis voelen, wordt deze gelegenheid aan de bezoekers geboden.. Geïnteresseerden moeten hun plaats reserveren via de website www.ifepa.es/caravaning.

Openingstijden zijnet: donderdag, van 10.30 uur tot 20.00 uur. Vrijdag en zaterdag, van 10.30 uur tot 20.30 uur. Zondag van 10.30 uur tot 19.00 uur. De prijs van het ticket bedraagt ​​4 euro (indien gekocht op www.ifepa.es/caravaning tot de dag vóór aanvang van de beurs) en 7 euro indien gekocht aan de kassa.