Door en vooral VOOR camperaars
NO-MAD Logo Achterzijde Camper NO-MAD
Door en vooral VOOR camperaars
Home » Camperbeurs » Caravaning Hamburg 2024

Caravaning Hamburg 2024

Caravaning Hamburg 2024

Wanneer

07/02/2024 - 11/02/2024    
10:00 - 18:00

Waar

Hamburg Messe und Congress
Messeplatz 1, Hamburg, 20357

Evenement type

Krachtige voertuigen, ruime recreatievoertuigen en praktische oplossingen op een kleine ruimte: bij CARAVANING HAMBURG vindt u diverse modellen die flexibel inzetbaar zijn. Laat u ter plaatse adviseren en vind het voertuig dat bij u past. Als u ondanks de aantrekkelijke beursaanbiedingen niet meteen wilt kopen, maar eerst wilt huren, kunt u profiteren van de verschillende huuraanbiedingen.

Camper, gesloten bestelwagen of bestelwagen: mobiele vakanties of wonen in een klein voertuig worden steeds populairder. Op de beurs kunt u terecht voor verschillende voertuigmodellen, accessoires en tips en trucs over vanlife. In de Vanlife huiskamer ontmoet je vanlife experts en heb je de mogelijkheid om in direct gesprek of tijdens lezingen meer te weten te komen over de uitbreiding, het juiste model of de mooiste routes.

Op het technologie-eiland kun je een kijkje nemen achter de technische schermen van mobiel reizen en kennis opdoen van de professionals uit de toeleveringsindustrie. Hier vindt u eersteklas advies voor zelfbouwers of jaarrondkampeerders. Op het technologie-eiland vinden bezoekers bijvoorbeeld uitbreidings- en ombouwoplossingen, mobiele zonne- of verwarmingstechniek en accessoires zoals fietsenrekken of kampeeruitrusting.

Vijf dagen lang staat REISEN & CARAVANING Hamburg in het teken van de mooiste tijd van het jaar. Beleef de volledige diversiteit aan toerisme, caravaning, outdoor en culinaire hoogstandjes in verschillende beurswerelden. Vind het juiste aanbod voor u en geniet van een dagje vakantie op de beurs!

Let op: Honden zijn toegestaan ​​op het evenemententerrein, maar op verzoek dient een vaccinatiebewijs bij zich te zijn en te worden getoond. In principe raden wij bezoekers en exposanten aan om hun hond thuis te laten voor het welzijn van het dier.

Tickets

Bestel je hier

Prijzen

Dagkaart weekdag
€ 10,00

Weekenddagkaart
€ 15,00

Lunchmenu weekdag (vanaf 14.00 uur)
€ 7,00

Weekendlunchmenu (vanaf 14.00 uur)
€ 10,00

2-dagenkaart – Geeft recht op één inzending op twee dagen van dit evenement.
€ 20,00

Jeugdticket (7-15 jaar)
€ 5,00