Door en vooral VOOR camperaars
NO-MAD Logo Achterzijde Camper NO-MAD
Door en vooral VOOR camperaars
Home » Caravaning & Camping 2022 Hannover

Caravaning & Camping 2022 Hannover

Wanneer

02/02/2022 - 06/02/2022    
10:00 - 18:00

Waar

Hannover Messe
Messegelände, Hannover, 30521

Reislustigen, outdoorfans en camperkenners zijn op hun plaats op de ABF (Messe für aktive Freizeit), de grootste vrijetijdsbeurs van noord Duitsland!

Caravaning & Camping is een onderdeel van de ABF net als de andere thema’s Reise & Urlaub, Fahrrad & Outdoor, Aktiv& Fit, Auto & Zubehör en Kids & Teens.

Parallel vindt ook de BIG beurs plaats (Bauen, Immobilien, Garten und Einrichten), die ook in de prijs is inbegrepen (2 beurzen, 1 prijs).

Individualiteit, ontdekken en vrijheid -dé trefwoorden bij het reizen met camper of caravan. Op de grootste vrijetijdsbeurs van Noord-Duitsland kunt u zich hierin onderdompelen.

Van instapmodel to luxe-model: ontdek het aanbod van producenten en handelaars, zoals bij voorbeeld Adria, Dethleffs, Concorde, Hymer, Mercedes, VW, T@B en KNAUS in hallen 21, 22 en 24.

Ontdek de verschillende oplossingen voor indelingen, praktische ontwerpen, comfort, elektrotechniek en innnovaties.

Of het nou gaat om alarinstallaties, zonnepanelen of verlichting: In hal 24 vind u een grote keuze aan camping toebehoren en nuttige snufjes. Dagelijks worden er presentaties gegeven met tips rond diverse themas rond campers en caravans.

Tenten, voortenten, campingtoebehoren – op de ABF vind u naast een grote diversiteit aan voertuigen en materiaal ook informatie rond uw camping vakantie.

Messe Hannover
Plattegrond Messe Hannover

Gaat u met de camper naar Hannover? Op het beursterrein bevindt zich aan de zuidzijde een camperplaats tegenover hal 13 (westzijde) hoek Kronsbergstraße / Karlsruher Straße.

  • Dagparkeren: € 7,-
  • Campers tot 6 meter: € 21,-
  • Campers langer dan 6 meter: € 29,-
  • Stroom: € 6,- per dag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *