Door en vooral VOOR camperaars
NO-MAD Logo Achterzijde Camper NO-MAD
Door en vooral VOOR camperaars
Home » Camperbeurs » CamperExpo Voorjaar 2024

CamperExpo Voorjaar 2024

CamperExpo Voorjaar 2024

Wanneer

15/03/2024 - 17/03/2024    
09:30 - 17:00

Waar

Expo Houten
Meidoornkade 24, Houten, Utrecht, 3992 AE

Evenement type

Op de extra aantrekkelijke CamperExpo Voorjaar bent u van harte welkom in het prachtig Expo Houten.

De meest complete Camperbeurs brengt ruim 15.000 échte campervrienden en 100 exposanten bijeen in 3 hallen. CamperExpo Voorjaar biedt schitterende campers, nieuw én jong gebruikt. Daarnaast handige accessoires, camperbouw, interessante camperbladen en de allernieuwste snufjes en toepassingen voor de camper. En natuurlijk informatie over de mooiste camperplaatsen in Nederland, Europa en verder! Voor vakantie of weekend weg.

Fabrikanten, importeurs, dealers, toeleveranciers, clubs en verenigingen brengen een gevarieerd aanbod. Professionals, liefhebbers en gebruikers delen hun ervaringen en geven tips, informatie en advies. Dagelijks zijn verschillende lezingen over uiteenlopende onderwerpen en onder ervaren begeleiding kunt u elke dag opnieuw camperproefritten maken. De beurs wordt uitgebreid met een fietsplein, waar u kunt genieten van de mooiste en nieuwste (elektrische) fietsen en natuurlijk even een proefrondje kan maken op het testparcours.

Overnachten met de camper bij de CamperExpo Voorjaar in Houten?
Tijdens CamperExpo Voorjaar bestaat voor bezoekers de mogelijkheid om gratis te overnachten met de camper op het parkeerterrein van Expo Houten. Er is plek voor 10 campers per nacht. U dient vooraf te reserveren. Er is géén stroom aanwezig.