Door en vooral VOOR camperaars
NO-MAD Logo Achterzijde Camper NO-MAD
Door en vooral VOOR camperaars
Home » Camperbeurs » Motorhomesalon Antwerpen

Motorhomesalon Antwerpen

Wanneer

23/04/2022 - 24/04/2022    
10:00 - 17:00

Waar

Antwerp Expo
Jan Van Rijswijcklaan 191, Antwerpen, 2020

Evenement type

Op 23 & 24 april 2022 vindt in Antwerp Expo voor de 11de maal het Tweedehands MotorhomeSalon plaats. Dankzij de meer dan 50 exposanten uit zeer uiteenlopende sectoren zijn de beurzen voor alle motorhomeliefhebbers uit België en Nederland een echte must.

Het Tweedehands MotorhomeSalon is the place to be voor iedereen die nog graag voor de zomer een motorhomekoopje wil doen. Er zijn honderden tweedehands motorhomes en stockwagens te ontdekken aan zeer interessante prijzen en garanties.

En ook voor de motorhomebezitter zijn de salons meer dan een bezoek waard: aanbieders van accessoires, gidsen en magazines, verzekeraars, vertegenwoordigers van campings en kampeerautoterreinen… de hele kampeersector komt uitgebreid aan bod!

Mensen die (voor het eerst) willen proeven van de motorhomebeleving en van de tweedehands motorhomes kunnen terecht bij de vele verhuurbedrijven.

Achtergrond en duiding krijgt de motorhomegebruiker bij de boeiende exposanten die graag tijd vrijmaken om jullie te informeren. In het Mobilcafé kan je verpozen en op adem komen.

Tijdens de beurs, vind je de tweedehands motorhomes van je dromen, alle mogelijke tips en tricks, nuttige adressen en creatieve ideeën voor een geslaagde motorhomevakantie! Mis het event niet!

Download je gratis entreekaart op www.motorhomesalon.be

Het weekend van de beurs kunnen de bezoekers van de beurs GRATIS verblijven met de motorhome op camperpark Vogelzang (net naast Antwerp Expo) van zaterdag op zondag (zaterdag 23/04/2022 toekomen). Vraag uw gratis overnachting aan via de beurs website.

Met meer dan 100 motorhome plaatsen is het mogelijk om het motorhomesalon op een eenvoudige manier met de motorhome te bezoeken en te overnachten. Je kan een bezoek aan het motorhomesalon koppelen aan een bezoek van de prachtige Stad Antwerpen. Je kunt daartoe je verblijf daar (betaald) verlengen.

NL


Vogelzanglaan 7
2020 Antwerpen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *